YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 82 akcí

Iniciace 2006

kopírovat odkazdatum akce 10.- 14.9.2006 autor Martin Šmídek, 30.5.2006
Rádi bychom vás pozvali na třetí ročník MROP (Mens Rite of Passage) - iniciace mužů, inspirované františkánským knězem Richardem Rohrem. Pořádá ji společenství chlapů.

Administrativně zajišťuje YMCA-Živá rodina. K účasti jsou zváni všichni, kdo touží iniciací projít a jsou na tento obřad připraveni.

Jedná se o netradiční duchovní cvičení, jejichž obsah je plně založen na židovsko-křesťanských hodnotách, současně jsou však použity i některé obrazy a zkušenosti jiných kultur a náboženských tradic. Tímto iniciačním obřadem můžete projít jen jednou. Bez výjimek.

Nejlépe je projít touto zkušeností jako samostatný hledající. Synové a otcové za normálních okolností nejdou k iniciaci společně, stejně tak nejde o zkušenost úzkého přátelství. Můžete přijet se svými známými či kamarády, ale počítejte s tím, že se dostanete do skupiny, ve které nebudete znát ostatní členy.

Sledujte také informace na serveru www.chlapi.cz

Co to je 'mužská iniciace'?

Nejpřesnější odpověď ti dá ten, kdo se jí již zúčastnil. Ať již v Novém Mexiku u Richarda Rohra, nebo v dalších letech v naší zemi.

Knižně formulovaná odpověď je v knize Adamův návrat.

Kratší charakteristiky se nacházejí také v jiných knížkách Richarda Rohra.

zatížení serveru