YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 65 akcí

Setkání chlapů v Brně

kopírovat odkazdatum akce 30.5.2005 autor Zdeněk Michalec, 24.5.2005
Ahoj chlapi,

další setkání brněnských chlapů se uskuteční 30.května u nás doma - Brněnské Ivanovice, Glocova 12. Sejdeme se netradičně již v 19.hod. Na programu bude trochu sportování - kroket, petanque, ping-pong (kvůli světlu je proto sraz dříve). Zdenek navrhoval i turnaj v kuličkách, takže si zkuste sehnat ty správné hliněné. Druhou část večera bychom věnovali debatě kolem právě proběhlého setkání chlapů v Letohradě.

Ti z vás, kteří budou chtít využít MHD, tak mohou nasednout u OD Tesco (za nádražím) nebo na Zvonařce na autobus č. 40 nebo 48. Zhruba po 15 min. vystoupíte přímo na zastávce Glocova (hledaná ulice vede šikmo vpravo od hlavní silnice).

Motorizovaní odbočí u křižovatky dálnic (Olomouc-Praha, Bratislava) směrem na Hodonín. Pojedete potom pořád po hlavní, která vás dovede až na rozhraní Brněnských Ivanovic a Tuřan. Takže kdybych to popsal detailně, tak přejedete Svitavu, budete míjet Makro, přetnete železnici, cesta vás potom povede do mírného stoupání a po několika zatáčkách a ostřejším stoupání se dostanete na rovinku, kde už v dáli uvidíte tuřanský kostel. Ulice Glocova vede od tohoto místa mírně vpravo, ale protože je to jednosměrka, je potřeba se k nám dostat z protisměru, tedy pokračovat kousek po hlavní a potom zahnout na ulici 1.května, dále Uhýrkovou a vpravo na Glocovu.

Jirka Buček



zatížení serveru