YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 65 akcí

Klondike 2005 - akce pro otce s dětmi

kopírovat odkazdatum akce 3.- 6.2.2005 autor Miloš Vyleťal, 28.9.2004

psisprezenivysec.jpgZLATÁ HOREČKA NA KLONDIKU POKRAČUJE !!!!!!!!! 

... naší základnou letos bude zlatokopecké město Dawson City (Dům setkání v Albeřicích) v době pololetních prázdnin, to jest: od čtvrtka večera, 3.2.2005 až do neděle oběda, 6.2.2005.

   

Loni jsme uskutečnili cestu přes Chilkootský průsmyk, údolím Bílého koně (White Horse) až na Klondike. Letos budeme pokračovat v průzkumných cestách údolím Klondiku, Eldoráda, Bonanzy, Fortymile.. abychom našli a získali ten “svůj” vytoužený claim (flek, nebo-li místo, kde se “válí valouny a třpytí zlatonosný písek”... ).

Nebude to lehké!

Blizard a vánice, laviny, smečky hladových vlků i proradných lupičů... Je to cesta pouze pro připravené a statečné... Určitě však mezi nimi Ty nesmíš chybět!!! Čeká tě bohatství, které jinde nenajdeš! ... Tak vzhůru opět na sever! 

... Přátelé,

... dlouho očekávané pololetky pro otce s dětmi, jsou opět tady. Tak jako již loni - v trochu náročnější podobě. Zvažte dobře koho vzít sebou a hlavně co všechno budete na Klondiku potřebovat abyste neumrzli a dosáhli cíle. Vzpomeňte na Jacka Londona, vše co o zlaté horečce a Yukonu víte...

... a k tomu pouze dodám, že určitou pojistkou bude Dům setkání, kde se topí, lze velmi dobře sušit mokré oblečení a boty, budou tam dostatečné zásoby potravin a vařit nám budou šikovné squaw.

... Vy si vezměte hlavně:

přiměřené oblečení a obutí, i náhradní. Lyže, saně, boby, nože, zápalky, sekyrky, ešusy, spacáky nebo deky (kdo nemá dostane na místě) a vše co uznáte za potřebné, že by se mohlo hodit... kytary, bubny, flétny, piano... karty... Bibli, zpěvníky ... samozřejmě krumpáč, lopat(k)a, zlatokopecká pánev, bič na psí spřežení, apod... případně i přebytky a vzorky z vaší kuchyně (v jakémkoliv skupenství) pro obohacení společného stolu.

Informační servis na lince: 554 613 234 nebo 731 625 615

Na setkání se všemi správnými dobrodruhy, jakéhokoliv věku, při překonávání všech překážek se těším a přeji létající fantazii a touhu, která pomáhá objevovat nové světy...

Miloš Vyleťal, zvaný také někdy VLK

Adresa základny:

Dům setkání, Dolní Albeřice 1, 542 26 Horní Maršov, 499 874 152,

správce: Kamil Škrabal: tlapa@tiscali.cz ; 736 537 122;

Mapa a další informace o místě: www.setkani.org záložka Albeřice

Cena:

250.- Kč na osobu a den (ubytování=120, strava= 130,) / u pokojů s vlastní sociálkou +100Kč)

P.S.

Přivezte případně cokoliv pro navození dobové atmosféry (kůže, pušku, bič, ruletu...) a obohacení společného programu...

Snažte se přijet už ve čtvrtek večer (pokud to je aspoň trochu ve vašich možnostech), aby vaše děti mohly naplno využít pololetních prázdniny (a pak nelitovaly, že o něco přišly...). Večeře bude ve čtvrtek v 19:30. Program naostro začne ve 20:30hod. Začne se zajímavým povídáním o Zlaté horečce (II.díl :-) a jaké to bylo v Dawson City a okolí, pravidla naší "hry" - co čeká nás a jak budem hledat naše "claimy" a také si už něco zahrajeme na zahřátí a seznámení.

Přes den bude část programu společná (hry a soutěže venku na sněhu, večer v klubovně u “krbu”) část programu bude individuální (možnost lyžování na sjezdovce apod.). Přátelé – program si budeme dělat společně = přivezte nápady a osvědčené hry a soutěže, jak pro čas venku, tak i pro setkání v klubovně.

– Připojte se opět k hledačům dobrodružství a silných zážitků .........

zatížení serveru