YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 65 akcí

Zlínští chlapi na Provodově

kopírovat odkazdatum akce 2.- 3.12.2005 autor Zbyněk Domanský, 4.12.2005

Po skončení lze rekapitulovat. Velmi poučné. Z počátečního zklamání a následných nesnází se vyklube cenný profit. Proč se trápit nad tím, že nás není tolik, jako obvykle? O to otevřenější mohla být večerní diskuze. Proč ztrácet hlavu nad tím, že se nedaří potmě a v zimě s automobily „vyškrábat“ až úplně na kopec. Nakonec se řešení našlo a bylo to i úsměvné, prostě skvělý dobrodružný zážitek.V konkrétních situacích člověk prožije to, co se teoreticky dozvídá na přednáškách – dokázat se srovnat s nečekaným vývojem událostí, dokázat přijmout určitá omezení. A nakonec – nechybělo ani setkání s živým Pánem, ani hostina agapé, ani povídání navážno, ani povídání naveselo. A ranní výběh do zasněžené přírody rozhodně není k zahození. Kdo to nezažije, nepochopí.

 

Příští setkání bude na tradičním místě a čase – v pátek 13. ledna ve zlínských katakombách. Téma však pravděpodobně bude netradiční – jak jsem zcestoval kus světa.

 

Zbyněk Domanský, 731 402 122

zatížení serveru