YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 65 akcí

Vánoční pobejtek

kopírovat odkazdatum akce 10.- 11.12.2005 autor Pavel Mikolajek, 26.11.2005

Dům Setkání a  středisko ekologické výchovy SEVER si vás dovolují pozvat na Vánoční pobejtek, který se bude konat 10.-11.12.2005. v Horním Maršově.

Vánoční pobejtek bude zahájen dramatickým ztvárněním Vánočního příběhu ve 14.30 na staré faře. Představením bude otevřena na faře výstava maršovských betlémů, která potrvá až do neděle do 17.00 h. Všichni jste zváni přinést i svůj osobní betlém k obohacení výstavy.

V 15.30 budou v základní škole otevřeny vánoční řemeslné dílny, kde si každý z vás bude moci vyrobit milý dárek svým blízkým pod stromeček.

Slavnost bude zakončena v 17.00 veselým loutkovým představením "Drak a flaška".

zatížení serveru