YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 65 akcí

Prázdninové setkání

kopírovat odkazdatum akce 1.8.2005 autor Zdeněk Michalec, 29.7.2005

Chlapi,
svolávám další prázdninové setkání na pondělí 1.8.2005 v 19:00 hod. (začátek je úmyslně dříve, protože po 22:00 hod. se už na terase nenalévá). Místem setkání je restaurace Veranda A3 (dříve A3) v nákupním středisku MAX v Brně-Bystrci. Přístup je od zastávky tramvají č. 1 a 3 Kubíčkova (první za Bystrc-přístaviště). Hospoda je na vzdálenější straně objektu, směrem k přehradě. V případě ztráty orientace volejte o pomoc na můj mobil 724 205 809. Budeme sedět na terase, jen v případě deště se přesuneme dovnitř. Na programu je povídání o tom, jak jde život, pití piva, pojídání topinek, atd. Martin se s námi taky podělí o čerstvé dojmy z Manželských setkání ve Finsku.

Pro méně zcestovalé nabízím odkaz na mapu: http://www.mapy.cz/handler.py?action=zoom&newZoom=7&mapWidth=552&mapHeight=420&zoom=0&lon=59463748&lat=177195872&highlight=pnt=610515_-5453141_select

Zdenek Michalec

P.S. V dohledné době bychom chtěli uspořádat setkání, kterého by se zúčastnily i naše ženy. Udělejte proto malý průzkum jejich zájmu. Jestli o to stojí, v jakém prostředí by se jim to líbilo (restaurace, jeskyně, ...), jaký program by se jim líbil (povídání o manželství, o dětech, volná zábava, kuželky, ...), zda se chtějí setkat s co nejvíce lidmi nebo by se jim líbilo sejít se v užším společenství, ... Možná, že se dozvíte, že by nejraději strávily čas jenom s vámi!


zatížení serveru