YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 80 akcí

Návod objednání pobytu

kopírovat odkazautor Martin Šmídek, 1.4.2004

Pokud máte zájem strávit příjemnou dovolenou nebo jiné dny volna v Domě setkání v Albeřicích můžete použít našeho on-line objednání pobytu. Nejprve v levém menu zvolíte měsíc, ve kterém chcete zahájit váš pobyt.

Potom si prohlédnete kalendář a pokud je vaše období volné (tzn. zeleně nebo žlutě vyznačené) pak si pomocí ikony u tohoto data zobrazte objednávací formulář. Vyplňte v levé části požadované položky o zamýšleném pobytu a v pravé části svoje kontaktní údaje.

Nemusíte mít obavy, že vaše osobní údaje budou volně přístupné na internetu, uvidí je pouze správce Domu setkání, který je potřebuje pro vyřízení vaší objednávky. Ostatní uživatelé uvidí pouze vaše jméno pokud podrží ukazatel myši nad vaší (ovšem již vyřízenou) objednávkou. Posledním krokem je stisk tlačítka Poslat objednávku. Tím se vaše žádost dostane do dalšího sloupce - do stavu "žádost je vyřizována". Současně je pro vaši kontrolu poslán email na vámi uvedenou adresu a dále mail, který správce Domu setkání upozorní na novou žádost. Po těchto krocích je zapotřebí vyčkat toho aby se správce přesvědčil, že vaše žádost je závazná (splacením zálohy) a mohl vám přidělit vhodné pokoje.

Přejeme vám, aby vše dobře dopadlo a abyste si užili krásného pobytu v Albeřicích

zatížení serveru