YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 80 akcí

Setkání brněnských chlapů

kopírovat odkazdatum akce 8.11.2004 autor Zdeněk Michalec, 5.11.2004
Přátelé, jste zváni na další pravidelné setkání brněnských chlapů. Sejdeme se v pondělí 8/11/2004 v 19:30 hod. u Palátů v Kohoutovicích, Žebětínská 33/222.
Sey popisuje cestu takto: "Zkusím popsat jednotlivé možnosti příjezdu, pokud náš domeček nenaleznete, můžete postupně vyzkoušet všechny následující varianty, případně volat 605 539 825.
a) Od Bystrce - vyjedete na kopec, nikam neodbočujete, pořád rovně, z kopce, podjedete most, za řadou domků po pravé straně bude proluka, pak další řada a poslední domek před zahradami je náš. Parkovat se dá všude po pravé straně (směrem shora), nebo na parkovišti kousek dál vlevo před zatáčkou.
b) Od Bohunic (sjezd z dálnice Brno-západ) - projedete páteřní silnicí (Libušina třída) vrchní část Kohoutovic, odbočíte vlevo na Bystrc, ale hned se dáte vpravo dolů z kopce pod most a dále jako z Bystrce...
c) Z Pisárek vyjedete páteřní silnicí (Libušina třída) do vrchní části Kohoutovic, odbočíte pravo na Bystrc, ale hned se dáte vpravo dolů z kopce pod most a dále jako z Bystrce..." Na tomto setkání bude podstatně více prostoru pro vzájemné sdílení a taky pro modlitbu za sebe navzájem. Pokud byste někdo chtěli pomoci s obstaráním pití nebo jídla, spojte se prosím přímo se Seyem (tel. č. viz výše). Zdenek

kopírovat odkazautor Petr Janda, 8.11.2004
Ahoj chlapi,
moc zdravim tentokrat ze Seoulu, budu na vas myslet pri vasem setkani, i kdyz nevim protoze vy jste sli pred chvilkou spat a ja uz jsem po snidani... 8 hodin casoveho posunu je fakt dost.
V lasce Petr Janda
zatížení serveru