YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 80 akcí

1. poschodí

kopírovat odkazautor Martin Šmídek, 24.3.2003

První poschodí

To prosím sedíme v tom velkém pokoji v prvním poschodí (asi bude dobře, když si v druhém okně zobrazíte plánky) - vedle je pokoj, kam po deset let jezdíval k sestřičkám trávit měsíční dovolenou František kardinál Tomášek.

Ale vraťme se ještě do toho velkého pokoje - takhle to vypadá při pohledu z východníh okna (sestry tam pěstují zeleninu):

Naproti oknu je krásná sedačka - neodolali jsme a všichni se vyfotografovali. Až jsem se divil, jak se do takového pokoje vešla! Po kliknutí nás uvidíte zvětšeně, když na to máte (obrázek má 450kB).

Po pohoštění následovala důkladná prohlídka. Zůstaňme ale ještě v tomto prvním poschodí a pojďme se podívat do kaple.

Kaple je zasvěcená svatému Josefovi a je naplněna klidem a mírem našeho Pána. Skoro mě bylo hloupé tam fotografovat, ale co bych pro vás neobětoval. V zákristii jsme našli tuto neokázalou sošku Josefa s malým Ježíšem. Večer jsme měli setkání brněnských chlapů s tématem o otcovství. Během toho večerního povídání jsem toto zpodobnění vztahu otce a syna měl stále před očima.

Z prvního patra se dá vyjít zadním východem na malou zahradu.

Zahrada

Miloš s Marií se vracejí zpět a za nimi jsou vidět 3 malá hospodářská stavení, která patří k domu.

Nad zahradou mají pěknou chaloupku sousedi. Sestry s nimi vycházely velmi dobře a totéž přály i nám.

Pro vás popsal a pofotografoval

zatížení serveru