YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 80 akcí

kopírovat odkazautor Martin Šmídek a Jiří Horák, 1.4.2020

Dům setkání leží v líbezném koutě Krkonoš stranou turistického ruchu. YMCA Setkání jej získalo v roce 2003 jako dar od Kongregace sester nejsvětější svátostí. Sestry zde  žily 45 let - na starších mapách objekt najdete jako Charitní domov. Podrobnosti se dozvíte v oddíle historie.

Cílem Domu setkání je dát prostor pro programy YMCA Setkání a také sloužit jako místo pro rekreaci pro křesťanské rodiny a společenství. Máte-li zájem se zúčastnit, podívejte se na naše cenové podmínky a možnosti objednávání.

Dům nabízí ubytování v 17  2-6 lůžkových pokojích. Sociální zařízení jsou většinou společná na patře. Čtyři pokoje a jeden bezbariérový apartmán mají vlastní koupelnu a WC. K dispozici je jídelna, klubovna s krbem, učebna a kaple.

Z mapek poznáte, že Albeřice jsou dostupné nejlépe vlastním autem, nabízíme vám ale i omezenou možnost dopravy z Maršova či Svobody n.Úpou. Již blízké okolí nabízí řadu atraktivních procházek i tůr.

Prohlédnout si můžete také fotoalba, dokumentující některé naše akce.

Objednávky a informace: dum@setkani.org ; 736 537 122; 

Bankovní účet pro Dům setkání:  2000465448/2010   (platný od 15.11.2013)

 

zatížení serveru