YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 80 akcí

Brno - mimořádné setkání

kopírovat odkazdatum akce 4.10.2004 autor Martin Šmídek, 24.9.2004
Toto tématické setkání bude věnováno prostředku, kterým se můžeme obohacovat více než tušíme. Řeč půjde především o internetu, o technice přispívání na stránky www.setkani.org, o diskusních skupinách, o sdílení fotek, o způsobu a ceně připojení atd.

Sejdeme se u Ivana, který nám dá k dispozici svoji domácí síť.

kopírovat odkazautor Zdeněk Michalec, 26.10.2004

Zápis ze setkání chlapů v Brně

Datum a místo: 4.10.2004 setkání v Kohoutovicích u Hudců

Přítomni: Václav Bareš, Jirka Buček, Pavel Fatěna, Ivan Hudec, Pavel Chvíla, Jiří Lněnička, Zdeněk Loučka, Pavel Mikolajek, Zdeněk Michalec, Ota Sey Palát, Roberto Scavino, Petr Schnirch, Jan Šlachta, Jiří Šmahel, Martin Šmídek

 Šlo o setkání mimořádné, s pro chlapy velmi lákavým programem: „Internet snadno a rychle“. Hostitelem byl Ivan, který nabídl nejen střechu nad hlavou, ale především rychlé připojení k internetu. Lektorem nemohl být nikdo jiný, než autor našich chlapských stránek, bratr Martin. Jeho úkol byl nelehký, protože žactvo připomínalo svými znalostmi typickou venkovskou jednotřídku. Od těch, co louskají první písmenka abecedy, až po počítačové giganty, kterými se brněnská parta chlapů jen hemží. Martin se svého úkolu zhostil s bravurou sobě vlastní. Po pár úvodních větách a přechodu mezi několika desítkami oken jsme si neměli co vyčítat. Rázem jsme byli na stejné startovní čáře. Atmosféru setkání nejlépe přiblíží dokumentární záběry. Autor přitom vychází z předpokladu, že se mu je díky uvedenému školení podaří na chlapské stránky bez problémů umístit.

autor Zdeněk Michalec, 26.10.2004
zatížení serveru