YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 80 akcí

S tebou mne baví svět - víkend otců s dětmi

kopírovat odkazdatum akce 1.- 3.10.2004 autor Jiří Zich, 20.9.2004

S tebou mne baví svět

Víkend pro táty s dětma

Veverská Bitýška, 1. - 3. října 2004

Podle statistik se současný zaměstnaný táta věnuje svým dětem dohromady zhruba 10 minut týdně. Tak jsme se zase jednou pokusili toto skóre vylepšit.

Je připraven program, který nám dá příležitost si zadovádět s našimi dětmi a přáteli, prožít trochu „klukovin“ a romantiky v přírodě. Nechyběly hry a soutěže pro malé i velké, střelba ze vzduchovky, ani výlet, tentokrat do byvaleho kaolinoveho lomu s jezirkem. Byla i chvíle pro posezení u ohně a písničku, a noční posezení pro „radu starsich¨

Byl to NÁŠ víkend a kromě dopředu připraveného programu her a soutěží také příležitost se "ve vší skromnosti" trochu „vytáhnout“ před našimi dětmi, nebo se něco nového a zajímavého naučit od jiných. Nádherná šance prožít dva dny v partě spřízněných duší, kde můžeme současně přijímat i dávat; být opravdivým tátou a současně klukem.


kopírovat odkazautor Poberto Scavino, 4.10.2004

 Moc pěkně jsi to popsal.

zatížení serveru