YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 80 akcí

Letní brigáda pro V.I.P.

kopírovat odkazdatum akce 15.- 31.8.2004 autor Miloš Vyleťal, 1.7.2004
  • závěr srpna ve znamení demolic, čištění cihel a přípravy přístavby...
  • brigádnické pobyty skupin i jednotlivců od 15. do 31.srpna zdarma
  • ... a navíc každý pomocník získá kartičku V.I.P. – umožňující za každý odpracovaný den - jeden den pobytu na Domě setkání zdarma

Drazí přátelé,

jak jsme vás již informovali dříve, připravujeme velkou brigádu na Domě setkání v druhé polovině srpna. Potřebujeme velmi naléhavě pomoct s odstraněním starých a již hygienicky nevyhovujících přístaveb tak, aby se zde mohlo začít s novou přístavbou na začátku září. Velmi potřebná bude každá ochotná ruka. Na přístavbu jsme sice dostali dotaci, ale ta je podmíněna uskutečněním ještě v letošním roce a naší spoluúčastí na této akci. To můžeme zvládnout jedině tak, že demolici provedeme svépomocí do začátku září.

Přijeďte! Bez Vás to nezvládneme...

Uvítáme účast každého, kdo bude ochoten pomoct a zapojit se aspoň na dva - tři dny, případně i na více dnů. Akci můžete doporučit také přátelům ze společenství a přijet s nimi. Myslíme si, že to může být dobrá příležitost také pro mládež – pečovatele, vaše starší děti, spolča apod. Při delším pobytu společenství je možné si naplánovat program tak, aby se střídala práce s odpočinkovým programem podle zájmu skupiny. Nezapomeňte – za každý odpracovaný den tady můžete strávit další jeden den zdarma. Třeba hned - pokud bude volno. 

Brigády se budou konat nepřetržitě od 15. do 31. srpna, mimo neděle. Na Domě setkání bude k dispozici 12 pokojů se 40 lůžky, sprchy s teplou vodou a společná strava (uvítáme také kuchařky-kuchaře). Kromě práce čeká na účastníky také společenství přátel a odpočinkový program pro načerpání nových sil těla, duše i ducha.Přihlášky posílejte na adresu:

YMCA Setkání, Pivovarská 3, 794 01, nejlépe však mailem: ymca@setkani.org
Přihlášení dostanou další informace začátkem srpna.

Pokud můžete přispět finančně na nákup materiálu a stravy pro brigádníky, posílejte dary na účet: 514048001/2400, VS uveďte své rč a SS: 40. Rádi vám vystavíme také potvrzení o daru, které můžete použít k odpočtu ze základu pro výpočet daní. Všem dárcům a pomocníkům předem moc děkujeme a těšíme se na setkání s vámi na Domě setkání v Albeřicích.

S přáním Božího požehnání do další dnů

Miloš a Gita Vyleťalovi & YMCA Setkání

zatížení serveru