YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 80 akcí

Brigáda na Domě setkání

kopírovat odkazdatum akce 14.- 16.5.2004 autor Miloš Vyleťal, 6.5.2004
JARNÍ BRIGÁDA NA DOMĚ SETKÁNÍ
ALBEŘICE, (13.) 14. - 16. KVĚTNA 2004
 
+ příloha: Aktuality roku 2004
 
Drazí přátelé,
 
jak jsme již dříve psali, uskuteční se první letošní brigáda na Domě setkání v Albeřicích, ve dnech 13.-16.5. 2004.
 
Všechny vás srdečně zveme - pokud můžete - přijeďte pomoct a přiložit ruce k našemu společnému dílu.
 
Tak jako loni, předpokládáme, že to kromě potřebné a smysluplné práce bude také příležitost prožít víkend ve společenství přátel, s přiměřenou dávkou humoru, modlitby i trocha odpočinku. Je tam nádherně, jak můžete vidět i na tomto obrázku Albeřického údolí.
 
Je možné přijet už ve čtvrtek večer (13.5.), někteří tam už budeme a začneme s brigádou od pátku ráno, i když předpokládáme, že většina přijede v pátek odpoledne/ večer.
 
V plánu jsou práce:
-  opalování, škrabání a natírání oken, případně i radiátorů
-  příprava prostor, které se mají demolovat nebo rekonstruovat v letošním roce - vyklízení, demontáž zařízení (výtah apod.)
-  vysekání zdiva kolem starých vodovodů a odpadů, které by se měly letos vyměnit
-  terénní úpravy, příprava staveniště ....
-  úklid
 
Uvítáme když se někdo z vás ujme vaření nebo pomoci v kuchyni. Ozvěte se, dejte vědět ať se domluvíme na jídelníčku apod...
 
Na brigádu jsou vítání jak jednotlivci tak i rodiny. Práce je dost - jak náročnější chlapské, tak náročnější ženské a najde se něco i pro děti. Je potřeba pouze zvážit, že bude rušně a asi i prašně, pokud byste měli sebou malé děti, někdo se o ně musí postarat, pohlídat je. Je možnost vycházek do okolí i hraní si na písku či louce (pokud bude hezky)...
 
Sebou vemte přiměřené oblečení - i pracovní: rukavice, boty, montérky apod. Hodí se i nářadí vhodné k výše uvedeným pracím (opalovačka, špachtle, štětce, kladiva, sekáče, krumpáč, lopata ...)
 
Pošlete co nejdříve (nejlépe obratem) jednoduchou přihlášku mailem: vyletal@pvtnet.cz . Napište kolik vás bude, kdo přijede a které z výše uvedených prací byste dali přednost, případně budete pro ni "vyzbrojeni"...
 
Na Domě setkání je už pěkné a pohodlné ubytování v 10 pokojích 40 lůžek, teplá voda, sprchy. Ubytování pro brigádníky je zdarma. Strava bude také zajištěna, uvítáme však obohacení z vašich "přebytků" či specialit pro doplnění... (buchty, zavařeniny, brambory apod...) nebo malý fin.příspěvek na zakoupení potravin, není však podmínkou...
 
Více informací o aktualitách Domu setkání pro letošní rok i  pozvánku na letní tábor rodin v Albeřicích 17.-24.7.2004 najdete v příloze tohoto mailu. Prosím vytiskněte si je a dejte přečíst svým drahým polovičkám nebo přátelům, kteří nemají mail a víte, že by je to mohlo zajímat.
 
Pán ať je s vámi a pomáhá obnovovat pokoj a radost ve vašich srdcích
 
Miloš a Gita Vyleťalovi
zatížení serveru