YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 80 akcí

S tebou mne baví svět - Víkend pro otce s dětmi - Budislav

kopírovat odkazdatum akce 11.- 13.6.2004 autor Jiří Zich, 30.4.2004

Podle statistik se současný zaměstnaný táta věnuje svým dětem dohromady zhruba 10 minut týdně. Rozhodli jsme se toto skóre vylepšit !

Byl připraven program, který nám dal příležitost si zadovádět s našimi dětmi a přáteli, prožít trochu „klukovin“ a romantiky v přírodě. Nechyběly napínavé hry a soutěže pro malé i velké, střelba z luku a vzduchovky, házení nožem, točení lasem, zkusili jsme si něco hezkého vyřezat ze dřeva či vyrobit z toho co najdeme v přírodě. Našla se i chvíle pro písničku, mši a noční posezení pro „radu starších“.

Byl to NÁŠ víkend a kromě dopředu připraveného programu her a soutěží také příležitost se "ve vší skromnosti" trochu „vytáhnout“ před našimi dětmi, nebo se něco nového a zajímavého naučit od jiných. Byla to nádherná šance prožít dva dny v partě spřízněných duší, kde můžeme současně přijímat i dávat; být opravdivým tátou a současně klukem.

Co se všechno dalo vidět ....

autor Jiří Zich, 30.4.2004

Pár obrázků z akce

autor Jiří Zich, 19.10.2004
zatížení serveru