YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 80 akcí

YMCA Setkání, občanské sdružení

kopírovat odkazautor Martin Šmídek, 20.12.2010
YMCA Setkání je občanské sdružení. Tvoří je podle stanov výkonný výbor, činní členové (organizátoři, lektoři, vedoucí páry skupin, vedoucí pečovatelé a pečovatelé dětí) a ostatní členové sdružení. Celkem má asi 350 členů.

Z jejího lůna jako původně jediného („mateřského“) kurzu Manželská setkání vznikly skupiny, které se osamostatnily a rozvíjejí program MS ve svých regionech nebo církvích (Ostrava, Praha, Krupka, Brno, Trenčín, Bratislava, CB, CASD).

Kromě toho někteří účastníci MS vytváří v místě svého bydliště menší společenstva manželů nebo kluby rodin. Jejich aktivita je různá. Od pravidelných schůzek jednou za týden nebo 14 dnů až po sporadické akce v průběhu roku (organizování přednášek, besed, společných výletů, kulturních, sportovních, duchovních, nebo jiných akcí, burzy věcí, služeb vzájemné pomoci apod.).

Předseda: Miloš Vyleťal
Místopředseda: Josef Kvapil

Veřejný rejstřík a sbírka listin

Všechny základní údaje, včetně nejdůležitějších dokumentů sdružení najdete zde: 
https://or.justice.cz/ias/ui/vypis-sl-firma?subjektId=780137


Spolupracující organizace

Sdružení úzce spolupracuje s organizacemi s podobným zaměřením zejména s YMCA Familia, YMCA - Živá rodina, Centrem pro rodinu a soc.práci Ostrava, CPR Olomouc, Krupka, Zlín, ale také s Národním centrem pro rodinu a ACER-em.

YMCA je zkratka z anglického názvu Young Men’s Christian Association, překládané jako Křesťanské sdružení mladých lidí.

zatížení serveru