YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 103 akcí

Pozdrav od Richarda Rohra

kopírovat odkazautor Richard Rohr, 19.10.2017

We've had several wonderful days here in New Mexico with Pavel and Petr and Ludva, and I've just made the decision today that next July I should be able to return to Prague. Maybe for just two or three days.

- How many years since I've been there? I don't know.
- Twelve maybe?
- Twelve? Twelve years! That's too long.

So anyway, I look forward to seeing you then and I sincerely thank you that you've been able to trust our work so much and I hope we can build on it for however short the time next July. So thank you for your trust to me and now I can let you know how much I trust you. Thank you very much.

This is our 150-year-old tree. We call it the Holy Tree and last Thursday we celebrated our thirtieth birthday here and so everybody poured some water around this tree to keep it for another 150 years.

Prožíváme tady v Novém Mexiku s Pavlem, Petrem a Ludvou krásné dny a dnes jsem se rozhodl, že bych se v červenci rád dostal do Prahy. Možná jen na dva tři dny.

- Jak je to dlouho, co jsem tam byl? Už ani nevím.
- Tak dvanáct let?
- Dvanáct let? Dvanáct let! To je hodně dlouho.

Každopádně, těším se, že se tam potkáme a opravdu vám děkuji za vaši velkou důvěru v to, co děláme. Těším se, že v tom budeme pokračovat právě v červenci, ať už se uvidíme jakkoliv krátce. Děkuji za vaši důvěru a zároveň chci vyjádřit i svou velkou důvěru vám. Moc vám děkuji.

Toto je náš stopadesátiletý strom. Říkáme mu Svatý strom. Zrovna minulý čtvrtek jsme slavili svých třicet let na tomto místě, tak jsme k tomu stromu každý vylili trochu vody, aby nám tu vydržel ještě dalších stopadesát let.

kamera Pavel Hrdina, překlad Josef Šilhavík

P.S.

zatížení serveru