YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 102 akcí

Přehled aktualit roku 2017

kopírovat odkazautor Martin Šmídek, 8.6.2017

V listopadu se chlapi z Prahy a (velmi!) širokého okolí sešli na tradiční Fišerce. Byl s námi také Laďa Heryan a na knihou Skryté věci nám pomáhal pochopit úskalí duálního myšlení.

V říjnu se Petr Glogar, Ludva Hegrlík a Pavel Hrdina vydali za Richardem Rohrem do USA na Soularise 2017. Z tohoto setkání přinesli od Richarda pozdrav, ve kterém slibuje, že nás v červenci na pár dnů navštíví. V Brně se nás více jak 80 zúčastnilo povídání Orka Váchy o jeho nové knize.

Září patřilo našim hlavním akcím pořádaným v Nesměři (následující 2 odkazy budou náležitě fungovat jen pokud jsi přihlášený). Nejprve proběhl čtrnáctý ročník MROP - plným názvem Mužský rituál přechodu do zralé dospělosti - iniciováno jím bylo 86 kamarádů. Závěru se zúčastnilo ještě více jak 155 dalších s nás, kteří se zúčastnili během dalších dnů také prvního FIRmingu u nás. 

V letních měsících se řada z nás, spolu se svými manželkami, účastnila Manželských setkání. Míla Musil putoval z Toulouse do Santiaga de Compostela.

V květnu se nás více jak 70 sešlo na Valašském setkání chlapů v Rajnochovicích. Tématem byla cesta proměňování inspirovaná knihou Henri Nouwena Život milovaných dětí. Součástí byla také sederová večeře, jak se můžete přesvědčit na fotogalerii z akce.

V dubnu se v českém Letohradě konalo druhé setkání zástupců chlapských skupin SeSkup 2017. Podrobný zápis obsahuje průběh setkání a jeho závěry. Je také doplněn o odkazy na další zdroje informací - například znalostní bázi pro práci chlapských skupinek.

Koncem března se v německém Düseldorfu konalo celoevropské setkání iniciačních týmů Euro SoulArise 2017 s tématem "Brothers without borders" (Bratři bez hranic). Můžeš si o něm přečíst stručnou informaci a pokud jsi přihlášený (menu v pravém horním rohu), můžeš si také stáhnout oficiální prezentaci setkání, doplněnou poznámkami Pavla Hrdiny (po přihlášení se vedle tohoto menu objeví další s doplňujícími informacemi).

Martin Šmídek

zatížení serveru